• Αρχική
  • Έργα
  • Η Opel Service ''ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε." έλαβε την πιστοποίηση DEKRA

Η Opel Service ''ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε." έλαβε την πιστοποίηση DEKRA

Η Opel Service ''ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε." πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το σχήμα «DEKRA Standard Trusted Facility», υιοθετώντας μια σειρά μέτρων και ολοκληρωμένων δράσεων, με γνώμονα την πρόληψη και μείωση της διασποράς της νόσου του κορονοϊού.

Από την στιγμή που ξεκίνησε η πανδημία, η ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε. έχει ως πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων της, των συνεργατών και των πελατών της. Εκτός από τα απαραίτητα μέτρα που έχει υιοθετήσει, με στόχο την πλήρη προστασία τους, ολοκλήρωσε και όλες τις διαδικασίες για την πιστοποίηση DEKRA Standard Trusted Facility, από την DEKRA, σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεών της.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αναδεικνύει την δέσμευση της ''ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.'' για τον σεβασμό και την ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων φορέων της. Το Σχήμα Πιστοποίησης «DEKRA Standard Trusted Facility», αναπτύχθηκε με σκοπό την δημόσια υγεία και ασφάλεια αλλά και την ενίσχυση και συνέχεια της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

 

Επικοινωνία

  • Κεντρικό Γραφείο

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Follow us

Χρήσιμες Πληροφορίες

Αρχείο

© Dekra Akademie. All rights reserved. Design by Digitanet.