Τα Έργα μας

Ασφαλίζοντας Ηλεκτρικά - Σεμινάριο Ηλεκτροκίνησης

Ο όμιλος Allianz και η DEKRA, o μεγαλύτερος μη-εισηγμένος φορέας Δοκιμών, Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων (TIC) παγκοσμίως, μέσω της θυγατρικής DEKRA Akademie ΕΠΕ ενώνουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στις νέες εκπαιδευτικές ανάγκες υγείας και ασφάλειας, στην οδική βοήθεια όλων των οχημάτων Υψηλής Τάσης.

Η Democritus Racing Team στο σεμινάριο ηλεκτροκίνησης της DEKRA

H DEKRA, o μεγαλύτερος μη-εισηγμένος φορέας Δοκιμών, Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων (TIC) παγκοσμίως, μέσω της θυγατρικής DEKRA Akademie ΕΠΕ, εκπαίδευσε και προετοίμασε τη Democritus Racing Team (DRT) Formula Student Team, με το νέο σεμινάριο ηλεκτροκίνησης, για τη συμμετοχή τους  σε παγκόσμιους πανεπιστημιακούς διαγωνισμούς.

Πιστοποίηση DEKRA, ενάντια στην διάδοση του COVID-19

Έχοντας ως κύριο μέλημα την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων και επισκεπτών της, η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ι.Κ.Ε. «ka-business.gr I.K.E.», της Λεπίδου Ραλλιώ, έλαβε την πιστοποίηση DEKRA Standard Trusted Facility που επιβεβαιώνει την πλήρη συμμόρφωση και τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του COVID-19.

H GENIUS TRAVEL έλαβε την Πιστοποίηση DEKRA

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο GENIUS TRAVEL P.C. που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, έλαβε με επιτυχία την Πιστοποίηση DEKRA Standard Trusted Facility για την πολιτική και τα μέτρα που εφαρμόζει, με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού σε όλες τις εγκαταστάσεις της.

© Dekra Akademie. All rights reserved. Design by Digitanet.