Ο Όμιλος DEKRA

Η DEKRA ιδρύθηκε το 1925 στο Βερολίνο της Γερμανίας, και σήμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ασφάλειας, εκπαίδευσης και πιστοποίησης παγκοσμίως. Ξεκίνησε στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, εξασφαλίζοντας την καλύτερη τεχνική επιθεώρηση και ασφάλεια οχημάτων, πλέον όμως έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στις περισσότερες πτυχές της καθημερινής ζωής «στο δρόμο, στην εργασία και στο σπίτι».

Με έσοδα περίπου 3,3 δισεκατομμυρίων ευρώ, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία επιθεώρησης της Γερμανίας και η τρίτη σε όλο τον κόσμο, αποτελώντας δικαίως τον ηγέτη της ευρωπαϊκής αγοράς. Σήμερα, καλύπτει ένα τεράστιο φάσμα υπηρεσιών που σχετίζονται με την ασφάλεια, την πιστοποίηση, καθώς και την επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα, η DEKRA Akademie η οποία είναι μέλος του μεγάλου Γερμανικού Ομίλου Εταιρειών DEKRA, ασχολείται με τεχνικούς ελέγχους, πιστοποίηση και εκπαίδευση. Διαθέτει γραφεία σε 100 πόλεις στη Γερμανία και σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το 2009 ίδρυσε το Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών DEKRA στο Βερολίνο. Απασχολεί παγκοσμίως πάνω από 1.000 εκπαιδευτικούς, 44.000 εργαζόμενους και έχει οργανώσει πάνω από 7.000 σεμινάρια με 120.000 συμμετέχοντες. Εκπαιδεύει και πιστοποιεί ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών ειδικεύσεων από χειριστές αγροτικών μηχανημάτων μέχρι τους διαιτητές του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Γερμανίας (Μπουντεσλίγκα).

Η DEKRA Akademie, με το ευρύ δίκτυο επιστημονικών συνεργατών που διαθέτει, σχεδιάζει, υλοποιεί και πιστοποιεί προγράμματα κατάρτισης και επιμόρφωσης επαγγελματιών, με σκοπό την διεύρυνση των ικανοτήτων τους και την καλύτερη σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας.

Το 2025, η DEKRA κλείνει 100 χρόνια επιχειρησιακής δραστηριότητας με όραμα να «είμαστε ο παγκόσμιος εταίρος για έναν ασφαλή κόσμο».

© Dekra Akademie. All rights reserved. Design by Digitanet.