• Αρχική
  • Έργα
  • Εκπαίδευσης Μεντόρων Πρακτικής» για την ΜΚΟ Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Εκπαίδευσης Μεντόρων Πρακτικής» για την ΜΚΟ Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Στόχος του Προγράμματος ήταν η μεταφορά και ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων για την αποτελεσματική διαχείριση εκπαιδευόμενων και νέο-εισερχόμενων, με σκοπό την καλύτερη αξιοποίηση και την ποιοτική εκπαίδευση - κατάρτισή τους, βασισμένο στη μεθοδολογία της διττής εκπαίδευσης. Το όφελος για την ΜΚΟ Αποστολή είναι η ουσιαστική αξιοποίηση των πρακτικά ασκούμενων παρέχοντας την μέγιστη απόδοσή τους, καθώς και η δημιουργία καταρτισμένου προσωπικού σύμφωνα με τα πρότυπα του φορέα.

Επιπροσθέτως, τα οφέλη ήταν:

  • Η εκμάθηση των βασικών πυλώνων της σύγχρονης διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού
  • Η εκμάθηση της άρτιας διαδικασίας προσλήψεων και οι τρόποι να φέρει κανείς ταλαντούχους ανθρώπους
  • Η ανάδειξη της σημασίας της εκπαίδευσης και ο τρόπος που μπορεί κάποιος να την παρέχει σε δομές τρίτης ηλικίας
  • Η μέτρηση της απόδοσης των ανθρώπων και η σημασία της ηθικής και υλικής τους ανταμοιβής

Για την υλοποίηση των σεμιναρίων η DEKRA δημιούργησε νέο εκπαιδευτικό υλικό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των συμμετεχόντων και της ΜΚΟ Αποστολής, σε συνεργασία με άρτια καταρτισμένους και έμπειρους εισηγητές.

Πιστοποίηση

dekra-seal-1dekra-seal-2

Όλοι οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώνουν επιτυχώς την εκπαίδευση, θα λάβουν Βεβαίωση Ολοκλήρωσης Εκπαιδευτικού Προγράμματος, από την DEKRA Akademie Ε.Π.Ε. που διοργανώνει την εκπαίδευση.

 Το σήμα DEKRAseal χρησιμοποιείται σε όλες τις βεβαιώσεις παρακολούθησης και υπηρεσίες που εκτελεί η DEKRA Akademie Ε.Π.Ε., και πιστοποιεί την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών. Είναι ένα πιστοποιητικό «μια ποιοτική υπόσχεση» προς τους πελάτες που αλληλεπιδρά με το όνομα DEKRA και αντικατοπτρίζει το ανώτατο επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει ο όμιλος.

 Για την υλοποίηση των σεμιναρίων η DEKRA δημιούργησε νέο εκπαιδευτικό υλικό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των συμμετεχόντων και του οργανισμού, σε συνεργασία με άρτια καταρτισμένους και έμπειρους εισηγητές.

Επικοινωνία

  • Κεντρικό Γραφείο

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υποκατάστημα
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Follow us

Χρήσιμες Πληροφορίες

Αρχείο

© Dekra Akademie. All rights reserved. Design by Digitanet.