• Αρχική
  • Έργα
  • Πιστοποίηση DEKRA, ενάντια στην διάδοση του COVID-19

Πιστοποίηση DEKRA, ενάντια στην διάδοση του COVID-19

Έχοντας ως κύριο μέλημα την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων και επισκεπτών της, η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ι.Κ.Ε. «ka-business.gr I.K.E.», της Λεπίδου Ραλλιώ, έλαβε την πιστοποίηση DEKRA Standard Trusted Facility που επιβεβαιώνει την πλήρη συμμόρφωση και τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του COVID-19.

Η Πιστοποίηση DEKRA Standard Trusted Facility καθορίζει μία σειρά μέτρων και κριτηρίων που βοηθούν τις επιχειρήσεις να ανιχνεύουν, προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν την διασπορά του COVID-19. Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας Πιστοποίησης, η DEKRA Akademie ΕΠΕ ανέλαβε μεταξύ των άλλων την Επιθεώρηση Πιστοποίησης των εγκαταστάσεων της επιχείρησης, η οποία συμπεριλαμβάνει δειγματοληπτικές συνεντεύξεις προσωπικού, δια ζώσης περιήγηση των εγκαταστάσεων και αξιολόγηση των ήδη τηρούμενων μέτρων. Από την πλευρά της η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ι.Κ.Ε. κινήθηκε με υπευθυνότητα και συνέπεια, περνώντας με απόλυτη επιτυχία από όλες τις επιθεωρήσεις.

Με την συγκεκριμένη πιστοποίηση η επιχείρηση δεσμεύεται ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ενάντια της διάδοσης του COVID-19, σύμφωνα πάντα με τις στις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), καθώς και ότι υπάρχει ο κατάλληλος μηχανισμός αντιμετώπισης, για τυχόν ύποπτο κρούσμα στους χώρους της. Στην DEKRA akademie ΕΠΕ αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μία ακόμα επιχείρηση προβάλει το υπεύθυνο προφίλ της, προς τους εργαζόμενους και συνεργάτες της, καθώς και προς την κοινωνία.

Πιστοποίηση DEKRA, ενάντια στην διάδοση του COVID-19!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης DEKRA Standard Trusted Facility μπορείτε να δείτε εδώ: Πιστοποίηση DEKRA Standard Trusted Facility.

Επικοινωνία

  • Κεντρικό Γραφείο

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Follow us

Χρήσιμες Πληροφορίες

Αρχείο

© Dekra Akademie. All rights reserved. Design by Digitanet.